Hieronder vind je een aantal testimonials van mensen die met mij samenwerken of van gasten die aanwezig waren tijdens een optreden. (van linkedin)

Testimonials:

Cora

Seryljo is één van de producers/componisten met wie wij werken bij Nanada Music en Red Bullet Prods en hij loopt al een tijdje mee. Hij draait regelmatig in het land en daarnaast doet hij zijn eigen produkties, waarwan wij er tot nog toe twee van hem hebben uitgebracht:
De eerste was een geslaagde remix van Eddie Conard’s “We are unique”, de ander de instrumentale track “Saxseduction”, welke hij heeft uitgebracht onder de naam D-Experimentals. En er komt nog veel meer aan! Seryljo is een fijne producer om mee te werken. Check D-Experimentals op YouTube, Spotify, Beatport en de andere portals.

Nick

Ik was gister erg onder de indruk toen Seryljo met zijn muziek de Nationale Nederlandse Netwerkdagen op z’n kop zette in het Willem II stadion. Je zou het niet verwachten van iemand van 53 jaar, maar hij maakt zijn naam als Business DJ meer dan waar. Seryljo is professioneel, kundig en heel creatief. Hij gaat helemaal in de muziek op en voelt de zaal zéér goed aan. Wat ik ook bijzonder vind is dat hij zijn eigen muziek produceert; dat maakt zijn optredens des te onderscheidender. Ga zo door! Ik ben fan!

Frank

The first time I met DJ Seryljo was at the VIP Experience at Willem II in Tilburg. Upon entering the space in which he was playing his tunes, I was immediately blown away by the combination of happy, easy going and up tempo songs. After his performance he proved to be a fun and social guy as well. 100 percent do recommend.

Amanda

Seryljo heeft de Nationale Nederlandse Netwerk Dag op een dynamische manier afgesloten met zijn ‘muziek’. Muziek verbindt en maakt sfeer en contact tussen mensen en daar gaat het bij netwerken om. Hij voelt de zaal goed aan en weet wanneer de muziek net wat meer mag gaan worden. Bedankt voor je gave optreden en aanvulling op de sfeervolle bijeenkomst. Je bent het puntje op de business-event ‘I’!

John

Ik ken Seryljo al geruime tijd als adviseur voor diverse bedrijven echter als DJ kende ik hem nog niet. Afgelopen vrijdag, 22 juni j.l., draaide hij op de VIP-party van de Nationale Netwerkdag in het Willem-II stadion in Tilburg. Het was een verrassende en erg leuke ervaring! Hij realiseert in ieder geval een continu bezette dansvloer met heerlijke muziek, een echte aanrader. Petje af Seryljo, prima gedaan!

Samenloop voor Hoop / Edwin (Voorzitter commissie entertainment)

Langs deze weg willen we je nogmaals bedanken voor jullie belangeloze inzet afgelopen weekend tijdens de 24-uursloop van de Samenloop voor Hoop actie. Er is een mooi bedrag opgehaald van € 85.109,= ten behoeve van het KWF. Jullie samenwerking met ons, de artiesten en de geluidsmensen van Match audio and vision was echt super en professioneel. Namens de geluidsmensen wil ik jullie hun dank overbrengen voor de zeer fijne samenwerking. Voor hun leek het of jullie dit dagelijks deden. Ook de samenwerking met Peterrrrrrrrrrrr de Kok verliep heel erg goed, hier was geen speld tussen te krijgen. Mij gaf de manier waarop jullie met iedereen samenwerkten een gevoel van rust zodat ik me op andere zaken kon richten.

Met diverse muzikale bijdragen van verschillende artiesten hebben we de lopers door de 24 uur heen kunnen helpen. Jullie maakten ook onderdeel uit om dit evenement te doen slagen. Samen hebben we dit voor elkaar gekregen. Nogmaals mijn dank hiervoor en we hopen in de toekomst weer eens een beroep op jullie te kunnen en mogen doen.